Sport

2009.09.16. 10:21

Pontokért utazik a Carbonex a Fradihoz

Szerdán 18 órától az újonc Ferencváros otthonában próbál szerencsét a Tatabánya-Carbonex KC gárdája. A meccset a Budapest Bank Férfi Kézilabda Liga 4. fordulójában rendezik.

Kovács Eszter

  Az eredménytelen első két forduló után még volt magyarázat arra, miért is áll pont nélkül megyeszékhelyünk csapata: az első körben a Veszprém, a másodikban a Szeged volt az ellenfél. A mezőkövesdi harmadik meccsen már mindenki győzelmet várt az együttestől, még úgy is, hogy a házigazda is kiváló erőt képvisel. Végül egy találattal alulmaradt a Carbonex, de szerdán újabb lehetőség előtt áll, hogy megkezdje a pontgyártást.

A Fradi elleni meccs előtt Debre Viktor edző latolgatta az esélyeket:
– Nagyon nehéz meccs vár ránk a fővárosban, de pontokért utazunk el. Remélem tanultunk az eddigi hibáinkból, mert csak úgy lehet esélyünk az eredményesebb folytatásra. A Fradi nagyon megerősödött, elsősorban a jobb oldala veszélyes Savonnal és Harsányival. Gyakran váltogatják a védekezésüket, és komoly fegyverük a gyors labdafelhozatal, így nagyon kell figyelnünk a fegyelmezett visszarendeződésre. Riválisunk kemény stílusát bizonyítja, hogy rendre számos kétperces büntetéssel sújtják a játékvezetők. Nálunk Szente Gábor játékra jelentkezett, remélhetőleg a hét végén megsérült bokája már nem akadályozza abban, hogy segítsen társainak – mondta a szakember.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!