Sport

2009.09.17. 09:53

Hosszabbítás után jutott tovább az FC Tatabánya

A Győr-Moson-Sopron megyei bajnokság első osztályában szereplő Győrszemere otthonában játszott Magyar Kupa mérkőzést az NB II-es FC Tatabánya csapata. 1-1-es döntetlenre állt a meccs a rendes játékidő után, a kétszer 15 perces hosszabbítás után 5-1- lett a vége, megyeszékhelyünk együttese javára.

Hamburger Kinga

  P. Nagy László, a kék-fehérek vezetőedzője elmondta, a Győrszemere alakulata megyei első osztályban szerepel, de kitűnő körülmények, és felszerelt öltözők fogadták őket:

– Nem okoztak csalódást a fiúk, Kovács Istvánt és Farkas Jánost kiemelném, hiszen két-két góllal járultak hozzá a sikerhez. Elég hamar elfáradt a Győrszemere, de mi is sok helyzetet hagytunk ki. A 89. percben kaptuk az egyenlítő gólt egy szögletrúgásból. A hosszabbításban azonban három perc alatt, két találatot is szereztünk – fogalmazta meg a tréner.
Az FC Tatabánya holnap 16 órától a Fehérvár együttesét fogadja.

Jegyzőkönyv
Magyar Kupa, 3. forduló
Győrszemere – FC Tatabánya 1-1 (0-1) hosszabbítás után 1-5

FC Tatabánya: Németh – Almási (Kollár), Mátyus, Forgács, Bukovecz, Asztalos, Dombai V., Kovács, Ferkó, Faragó (Berki), Folmer (Farkas J.). Vezetőedző: P. Nagy László.
Tatabányai gólszerzők: Kovács I. (71. és 93.), Dombai (100.) Farkas János (115., 116.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!