Sport

2009.09.24. 15:27

A Mega Tech versenyzői ötöt gyűjtöttek a legfényesebb medálból

Címkék#Tatabánya

Wako low-kick és K1 magyar bajnokság fináléját rendezték Pécsen. Megyénkből hat tatabányai induló szerzett jogot a végső küzdelmekre, az előző fordulók bajnokai voltak jogosultak a döntőben elindulni.

Hamburger Kinga

András Nikoletta a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel 56 kg-ban low-kickben. András Péter ugyancsak a legfényesebb medállal zárta a viadalt 63,5 kg-ban low-kickben, a döntőben azt a győri ellenfelét győzte le, akitől az augusztus derekán tartott tatabányai gálán vereséget szenvedett. Sárközi Olivér nyakába 57 kg-ban K1-ben ezüstérmet akasztottak. Molnár Zsolt a 60 kg-osok, Cristea Róbert pedig a 71 kg-osok között K1-ben lettek a legjobbak. Busai Gergely 81 kg-ban az első helyen végzett.

A Mega Tech Thai Boksz SE kiválóságaira két fontos megmérettetés is vár a közeljövőben. Budakalász ad otthont október 4-én az IFMA Muaythai amatőr országos bajnokságnak, ahol engedélyezett a fej támadása térddel és könyökkel egyaránt. A tatabányai thai bokszosok nagy létszámmal vesznek részt a versenyen. Október végén Ausztriában szervezik a világbajnokságot, ahol Busai Gergely, mint válogatott méri össze erejét a versenyzőkkel. Nyolc esztendővel ezelőtt ugyanitt lett ezüstérmes edzője, Bányász Adrián.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!