Sport

2009.06.07. 11:25

Pecás gyereknap játékokkal, nagy fogásokkal

Címkék#Kecskéd

Aktív közéleti szerepet tölt be Kecskéden a horgászegyesület, amit jelez, hogy hagyományosan ők rendezik meg a község gyermeknapi programját.

kemma.hu

 Így volt ez szombaton is, amikor Tomayer Béla elnök már korareggel várta a fiatalokat egy vidám nap reményében, ami – természetesen – horgászversennyel indult. S miközben az ünnepeltek egymást ugratva, bátorítva lesték az úszók rezdülését, a segítők folyamatosan hagymás zsíroskenyérrel, csokival, kólával kínálták a jelenlévőket.

Jó napot fogtak ki egyébként a gyerekek, hiszen szinte folyamatosan szedték ki a kisebb-nagyobb halakat a vízből. Végül a legkisebbek versenyét a hét éves Kirschner Kamilla nyerte, aki 6 kiló halat fogott ki 4 óra alatt. Az ifiknél Csernyik Balázs diadalmaskodott 4,8 kilógrammal.

A déli eredményhirdetéssel azonban még nem volt vége a napnak, hiszen játék, szórakozás, önfeledt kikapcsolódás várt délután a résztvevőkre a kecskédi horgászegyesület gyermeknapján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!