Sport

2009.06.18. 15:03

Jó szereplés, megérdemelt élményfürdőzés

A 18. Nemzetközi Játékfesztivál keretében rendeztek miniolimpiai úszóversenyt Pápán. Tizennégy – magyar, szlovák és holland – egyesület sportolói álltak rajtkőre. A TVSE fiataljai nagyszerűen szerepeltek, megérdemelték a próba utáni programot az élményfürdőben.

kemma.hu


Eredmények:
Meszner Dorottya: 2 ezüst, 2 bronz. Bicskei Réka: 1 ezüst, 1 bronz, 4. és 5.hely. Sirkó Bálint: 2 arany, 2 ezüst. Juhász Lea: 4.,7. és két 8.hely. Prelozsnik Dóra: 2 arany, 1 bronz, 7. hely. Deák Péter: két 4., két 8. hely. Fábián József: két 4. és 7. hely. Bábics Virág: 1 ezüst, 6. és két 7. hely. Deák Máté: 2 ezüst, 1 bronz, 4. hely. Fóris Dana: 1 bronz, 4., 5. és 6. hely. Schmölcz Norman: 1 ezüst, 1 bronz, 6. és 7.hely. Kutrucz Zsolt: 1 bronz. Kutrucz Norbert: 5. hely. Sirkó Luca: 4. és 7. hely. Prelozsnik Zsófia: 1 bronz, 6. hely. Varga Borbála: 4. hely, 8. hely.

A TVSE két fiú és két lány váltóban is érdekelt volt: a fiú "A" staféta a 2. helyen végzett (Deák Máté, Fóris Dana, Deák Péter, Sirkó Bálint), a "B" váltó 8. lett (Kutrucz Zsolt, Schmölcz Norman, Földesi Botond, Fábián József). A lányoknál szintén az "A" váltó a 6. helyen ért célba (Sirkó Luca, Bábics Virág, Juhász Lea, Meszner Dorottya), a "B" a 8. helyen zárt ( Prelozsnik Zsófia, Varga Borbála, Prelozsnik Dóra, Bicskei Réka).

Ott voltak Egerben a komáromi Komthermál Úszó Klub fiataljai is, és szép eredményeket értek el. A 280 fős mezőnyben Kántor Ádám a 2002-ben születettek között 50 méteres gyorsúszásban első, 50 méteres mellúszásban harmadik helyezést ért el. Szakál Bence a 1993-ban születettek között 50 és 100 méteres mellúszásban is harmadik helyezett lett. A Komthermál Úszó Klub várja az úszni vágyó fiatalokat, akik számára a versenyzési lehetőségét is biztosítja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!