Sport

2009.04.07. 12:06

Bűnmegelőzési program a mérkőzések között

Második alkalommal rendezett sportgálát a Esztergomi kistérség és az Esztergomi Kistérségért egyesület.

kemma.hu

Ez a sportgála egyben szezonnyitó is volt, ugyanis ezzel az eseménnyel kezdődött a kistérségi társulás idei szabadidősport-programja. Ez a program közel negyven sporteseményt és három tematikus sporttábort foglal magában, az áprilistól októberig tartó időszakban.

Az egész napos családi sportrendezvénynek ezúttal is a Dobó Katalin Gimnázium adott otthont. A Sportgálát kilenc órakor Tóth Zoltán, Bajót polgármestere és Varga Ferenc Csaba alezredes, Esztergom rendőrkapitánya nyitotta meg, majd ezt követően hangzott el a kistérségi labdarúgótorna kezdő sípszava.
A torna érdekessége volt, hogy az idei évben a kistérség településeiről a második, harmadik és negyedik osztályos, alsó tagozatos focistapalánták rúgták a labdát.

A tornát végül a bajóti csapata nyerte meg, második helyen a süttői gárda végzett, bronzérmesek pedig a lábatlaniak lettek.
A díjakat Németh József Esztergom város alpolgármestere és Tóth Zoltán Bajót község polgármestere adta át.
Az eseményt a mérkőzések között bűnmegelőzési előadások, játékos programok, és interaktív előadások színesítették.  

A nap fénypontjaként az esztergomi kistérség polgármestereiből, képviselőiből álló válogatott mérkőzött meg a magyar Parlament válogatottjával. A gálamérkőzést nagy küzdelemben végül a vendégek nyerték meg. Hummel Rudolf és Bodnár Mihály, a gála főszervezői már most jelezték, hogy jövőre is lesz kistérségi sportgála a Dobó-gimnáziumban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!