Sport

2009.03.14. 16:22

A Gyirmót otthonában javíthatnak a tatabányaiak

Az NB II. Nyugati csoportjában szereplő FC Tatabánya szombaton 17 órától, a gyirmóti csapat ellen lép pályára idegenben.

H. K.

A Gyirmót erős együttes, jelenleg az NB II. bajnoki tabelláján a második helyen tanyázik, a tatabányai gárda pedig hetedik a listán. Az előző fordulóban, a budaörsiek ellen 3-1-es vereséget szenvedtek. A kék-fehérek gárdája ezen a héten keményen készült a mai megmérettetésre.

P. Nagy László, a csapat trénere:
– Idegenben játszunk ma, mindenképp nehéz mérkőzés elé nézünk. Vereséget szenvedtünk egy héttel ezelőtt szombaton, de nem szeretnénk ezt megismételni. Kárpótolni szeretnénk a közönséget a múltkori teljesítményért. A gyirmótiak esélyesek, de természetesen győzni szeretnénk. Mélytalajú pályára lépünk ma, bízunk benne, hogy az időjárás is kedvez nekünk, nem esik majd az eső. A héten túl kellett jutnunk a vereségen, szerdára sikerült is, és teljes erőbedobással készültünk. Megnéztük újra a kapott gólokat, és ezeken a hibákon is próbáltunk javítani a héten. Sérült nincsen, a legjobb összeállításban vágunk neki a mérkőzésnek, Kovacsics Károly kivételével, mivel ő a gyirmóti csapatban játszott egykor, így egyeztünk meg, ma pihenni fog – fűzte hozzá az edző.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!