Sport

2009.01.01. 15:06

Futva búcsúztatták az évet Tatán

Horváth Zoltán, a polgármesteri hivatal sportreferense nagyon boldog volt az év utolsó napján, ugyanis még soha ennyien nem vettek részt a lassan három évtizedes múltra visszatekintő szilveszteri futóversenyen.

Kiss T. József

[caption id="" align="alignleft" width="330"] 272 futó búcsúztatta az évet a tatai versenyen (Fotó: K. T. J.)
[/caption]

272-en vágtak neki a 7 kilométeres távnak a 28. alkalommal megrendezett óévbúcsúztató rendezvényen, pedig igencsak fagypont alatt volt itt is a hőmérséklet.

A polgármesteri hivatal és a Fiatal Utazók Klubja által szervezett rendezvény jól sikerült, amelyen sokan jelmezbe öltözve futották végig a távot. A helyszinen főzött forró tea sokaknak jót tett indulás elött és a célbaérkezés után is.

A legötletesebb öltözeteket külön díjazták, így például Kerekes Bencéét, tatai kajakost, aki amerikai futballistának öltözve futott. A tombolán 24- en nyertek ajándékokat és persze a legjobb férfi és női futók serleget és érmet vehettek át Michl József polgármestertől és Horváth Zoltántól.

Eredmények, hölgyek: 1. Walter Lilla (Baj), 2. Tóth Viktória, Tóth Mercédesz és Pongrácz Dóra (mindhárman Tatabánya) holtversenyben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!