Sport

2009.01.25. 23:02

A Fradiban szerepel tavasszal az egykori tatabányai gólkirály

Rutinos támadóval erősített az NB II. Keleti csoportjának listavezetője. Márkus Tibor a tavaszi idényben a Ferencvárost erősíti majd, a korábbi gólkirály kölcsönbe érkezett Paksról az üllői útra.

ftc.hu/kemma.hu

[caption id="" align="alignleft" width="330"] Márkus Tibor még tatabányai színekben viaskodik a Fradi ellen (Fotó: Kiss T. József)
[/caption]

- A 2004/05-ös idényben a Tatabánya színeiben 37 gólig jutott a a másodvonalban,ben, majd egy évvel később a legjobbak között a második legtöbb gólt szerezte. Érdekesség, hogy a 30 éves Márkus a Ferencvárosnál kezdte a pályafutását.

- Először is szeretném megköszönni Haraszti Zsoltnak, a Paks ügyvezetőjének a rugalmasságot az ügyben, de hasonlóan könnyen egyezségre jutottunk Márkus Tiborral is, aki érezhetően nagy kihívásnak tartja, hogy a Ferencvárosban szerepelhet. Klubvezetőként külön öröm számomra, hogy egy újabb rutinos, gólerős labdarúgóval sikerült megerősíteni a keretünket. Bobby Davison tavaly nyáron többször is megnézte a játékost, így természetesen nem ismeretlen számára, akkor még nem sikerült a klubcsere, most azonban szerencsére összejött - mondta az FTC zRT. vezérigazgatója a 100%Fradinak.

A gólerős játékost a sajtó számára a csütörtöki nyilvános edzésen mutatja be az FTC zRt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!