Sport

2008.11.09. 08:37

A szülinapos házigazdáknál maradt a kupa

Az Almásfüzitői Sport Club fennállásának hatvanadik évfordulója alkalmából az egyesület minden szakosztálya megrendezte idén kiemelt sporeseményét, melynek utolsó állomása a szombaton megtartott röplabda torna volt.

Hajnal Dóra

A sportnap 9.30-kor ünnepi megnyitóval kezdődött. Kara Ernő, az ASC elnöke, majd Karánsebesy Lukács polgármester köszöntötte a megjelent fiatal, és az egykori NB I-es női sikercsapat megjelent tagjait.
A tornán id. Karánsebesy Lukács egykori szakosztályvezető több évtizedes sportmúltja előtt egy-egy szál virággal tisztelegtek a jelenlévők. Id. Karánsebesy Lukács 1964- 79-ig dolgozott szakosztályvezetőként Almásfüzitőn, majd elnökségi tagként folytatta az áldozatos munkáját.

Az almásfüzitői polgármester a torna és a jubileum alkalmából vándorkupát alapított, hagyományteremtő céllal. Sitku Pál játékvezetőnek köszönhetően a tornán résztevő négy csapat izgalmas és sportszerű játékkal ünnepelt, az ASC pedig hazai pályán őrizheti a felajánlott vándorkupát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!