Sport

2008.06.23. 16:17

Fekete László: Eszem ágában sincs visszavonulni

Nyíregyházán rendezték meg az erős emberek Nemzetközi Csapat Európa Kupáját. Öt ország hat kettőse vett részt a megmérettetésen: szerb, szlovén, horvát, szlovák és két magyar csapat csatázott a helyezésekért.

Kovács Eszter

[caption id="" align="alignleft" width="134"] Fekete László
[/caption]

Az egyes számú magyar csapatban a csolnoki Fekete László fiával, ifjabb Fekete Lászlóval próbált szerencsét. Apa és fia nagyszerűen szerepelt, hiszen az öt számból négyet megnyert, egyben pedig a második helyen végzett.

Fekete László elmondta, ez a siker bizonyítja, hogy esze ágában sincs felhagyni a versenyzéssel, sőt gőzerővel készül az újabb megmérettetésre. Július 5-én, az esztergomi Erzsébet parkban rendezik meg a natúr erős emberek világbajnokságát, melyen csak azok a versenyzők szerepelhetnek, akik vállalják a doppingtesztet. Ezen a próbán egyéniben mérik össze erejüket a 14 országból érkező indulók. A királyvárosban a két Fekete László már nem egymásért, hanem egymás ellen versenyez majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!