Sport

2008.05.08. 10:32

Bokodra várják a szakállamtitkárt

Címkék#atlétika

Elbert Gábor, sportért felelős szakállamtitkár Bokodra látogat csütörtökön kora délután. Megyénkbe érkezésének apropója ezúttal a kistérségi atlétikai központ létrehozásának terve, mely a Tatabányai SC-Geotech atlétikai szakosztály vezetőinek fejében fogalmazódott meg. Az elképzelés alapja, hogy Bokodon 1999, a NAP program indulása óta működik atlétikai csoport.

kemma.hu

2004 óta heti egy alkalommal atlétikai jellegű foglalkozásokat tartanak az óvodás korosztály számára is, 2007-ben beindítottak Szákszenden egy újabb atlétikai csoportot. Ebben az évben elindították Dad község iskolájában is az atlétikai edzéseket, az iskola teljes létszámához képest igen nagy volt az érdeklődés. Tervezik Kecskéd község bevonását is.

Elbert Gábor csütörtökön 14 órakor találkozik vendéglátóival a bokodi polgármesteri hivatalban, programjában óvoda- és iskolalátogatás szerepel, valamint megtekinti az ovisok bemutató edzését is, majd fórummal zárja látogatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!