Sport

2008.04.08. 10:17

A jövő hét végén ismét Gerecse 50 lesz

A Megyei Természetbarát Szövetség és a Tatabánya Szabadidősport Szövetség április 19-én rendezi a XXVII. Gerecse 50 teljesítménytúrát. A különböző távok rajtja és célja egyaránt a tatabányai Jubileum parkban lesz.

P. P.

A leghosszabb útvonal a következő: Tatabánya, János-forrás, Baji vadászház, Tardos, Pusztamarót, Héreg, Bányahegy, Koldusszállás, Kisrét, Panoráma út, Turul, Tatabánya. Indulni 6-8.30 között lehet, a nevezési díj 600 forint fejenként.

A 10 km-es túra útvonala: Tatabánya, János-forrás, Vaskapu, Turul, Tatabánya. Az indulás 11-ig bármikor lehetséges, a nevezési díj 300 forint/fő. A 20 km-es túra útvonala: Tatabánya, János-forrás, Vaskapu, Vértestolna, Bundcshu-kút, Turul, Tatabánya. Erre is bármikor el lehet indulni 11-ig, a nevezési díj is 300 forint/fő.

Díjazás: 50 km-en négyszínű zománcjelvény, 10 és 20 km-en kitűző.

Ellátás: 50 km-en egy frissítőállomás és négy árushely, korlátlan vízvételi lehetőség Tardoson és Héregen. Az útvonalak mindegyikét újrafestette a megyei szövetség. Az 50 km-en  tíz ellenőrző állomás lesz, a szintidő 12 óra.

Kerékpárosoknak ezen a napon tilos a túra útvonalain közlekedni, s most kutyáját sem viheti senki magával!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!