Dömös

2022.04.11. 19:00

Feldíszítik a versenyre a dömösi főutat

W. P.

A Giro d’Italia olasz kerékpáros körverseny apropójából díszítené fel az önkormányzat a településen áthaladó főutat, a dekorálásban a lakosság segítségét is kérik. A Dömös Infó oldalon is közzétett tájékoztató szerint várják azoknak az önkénteseknek a jelentkezését, akik a futam délelőttjén kihelyeznék a házakra, illetve a kerítésekre a község vezetése által megvásárolt lufikat, szalagokat. Az önkormányzat zászlókat is biztosít azoknak, akik szeretnék közelebbről biztatni az elhaladó kerékpárosokat

A Giro d’Italia mezőnye három etapot teljesít Magyarországon, a versenyzők május 6-án haladnak át a megyén. Az útvonal menti településeken már készülnek a rendezvényre, ami néhány óra erejéig fesztiválhangulatot generál a helyszíneken. A dömösi lakosok a 30/944-4982-es telefonszámon Bereczkyné Molnár Eszternek, a polgármesteri hivatal igazgatási-pénzügyi előadójának jelezhetik részvételi szándékukat.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!