Hirdetés

2024.05.27. 18:35

Betanított munkát keresel Hevesen vagy környékén? Ilyen jellegű pozíciókból válogathatsz!

Betanított álláslehetőségek számos iparághoz kötődően előfordulhatnak. Íme néhány példa azon területekre és konkrét munkakörökre, amelyekre vonatkozó betanított álláslehetőségekkel Heves és a környékbeli városok, illetve települések álláskínálataiban is gyakran találkozhatsz!

PR cikk

Forrás: freepik.com

Gyári környezetben elérhető betanított munkák

Betanított munkát gyártói és termelői vállalatok hirdetnek a leggyakrabban Hevesen, illetve a régió más városaiban. Ezt alátámasztja a hevesallas.hu kínálata is, ahol visszatérő szereplők a különböző gyártósori munkakörök. Ezek közül is talán a leggyakoribb a gyártósori munkatárs, avagy operátor pozíció, amelynek feladatköre jellemzően gépkezelői, összeszerelői, válogatói, csomaglói vagy minőségellenőrzési teendőket foglal magában.

Emellett pedig akár karbantartói állásokkal is lehet találkozni, amelyek kapcsán bizonyos esetekben ugyan elvárás a releváns műszaki végzettség, máskor viszont – ahol csupán kisebb karbantartói feladatokról van szó – akár a megfelelő műszaki érzék és némi tapasztalat is elég lehet. Itt olyan feladatokkal kell számolni, mint például a gépek időszakszerű karbantartása, a kenések és olajozások elvégzése, valamint a kisebb alkatrészcserék végrehajtása.

Takarítói jellegű pozíciók

A hevesi álláskeresők takarítói feladatokkal járó pozíciókra is bukkanhatnak az említett HevesAllas.hu lehetőségeit böngészve. Korábban például irodák takarításához toboroztak munkavállalókat, de ilyen jellegű pozíciókat állami intézmények, boltok és raktárhelységek is szoktak hirdetni a környéken.

Sőt, takarítói feladatok ellátására hotelekben és panziókban is adódhat mód, amely pozíciók általában szobalány/szobafiú megnevezés alatt futnak az álláskínálatban. Ezen munkák kapcsán az ellátandó feladatokat pedig jellemzően a szobák teljeskörű takarítása jelenti, kezdve az ágyneműk cseréjétől, a bútorok portalanításán keresztül, egészen a szobák és fürdőszobák kellékeinek pótlásáig.

Betanított raktáros állások

Raktári környezetben ugyancsak adódhat lehetőség a betanított munkavégzésre. Kiemelendőek ennek kapcsán például a komissiózó, azaz áruösszekészítői pozíciók, amelyek a legtöbb esetben csupán pakolást és kézi anyagmozgatást foglalnak magukban, így akár targoncavezetői jogosítvány nélkül is eséllyel megpályázhatóak.

A pakolás és anyagmozgatás alatt értjük például a bejövő és kimenő áruk le és felpakolását, raktárban történő elhelyezését. Emellett a komissiózók gyakran magát a csomagolást is végzik, illetve a vonalkódok leolvasásával rendszerint az áruk bevételezésében is tevékeny szerepet vállalnak. Nem utolsósorban pedig a leltározásokból is kiveszik a részüket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában