Hirdetés

2024.04.02. 23:59

Újra állásbörze Tatán

A Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal rendezvénye 2024 áprilisában a térség jelentős munkáltatóinak részvételével várja Tatán mindazokat, akik személyesen szeretnének tájékozódni a nyitott álláshelyekről. Érdekes lehet a rendezvény minden olyan érdeklődő számára is, aki munkahelyváltás előtt áll vagy akár pályamódosítást tervez.

PR cikk
Forrás: Beküldött

A kormányhivatal foglalkoztatási szakterületének feladata többek között a vállalkozások munkaerőigényeinek megismerése, az üres álláshelyekre megfelelő személyek megtalálása és közvetítése. Ennek élő színterei az állásbörzék, ahol az érintett felek személyesen is találkozhatnak. Előnye, hogy egyszerre több munkáltató által kínált álláslehetőséget ismerhetnek meg az idelátogatók; egy helyszínen, egy időben több foglalkoztató számára adhatják át önéletrajzukat, érdeklődhetnek az állásbetöltés feltételeiről és körülményeiről.

Az állásbörze minden érdeklődő előtt nyitva áll, legyen tartós vagy gyakornoki pozíciót kereső, pályakezdő vagy -módosító munkavállaló.

A vármegyei kormányhivatal idei első nyilvános rendezvényének a tatai Pálma Rendezvényház (Tata, Angolkert) ad otthont 2024. április 8-án, hétfőn.
Az állásbörze 9:00 órakor ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét és 13:00 órakor zárja kapuit.
Érkezzen önéletrajzzal, hogy növelje esélyeit a keresett és megfelelő álláshely betöltése érdekében.

A rendezvényről érdeklődni Anda Klára foglalkoztatási szakügyintézőnél lehet (Tel.: +36-34/795-089; Mobil: +36-30/867-6941; E-mail cím: [email protected]).

Készült a Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal megbízásából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában