Hirdetés

2024.03.04. 23:59

Konyhai zöld- és élelmiszerhulladék bevezetése Tatabányán

Társaságunk a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt.-vel közösen együttműködve Tatabánya Megyei Jogú Városban új szolgáltatási elemként 2024. március 1-től, Pilot Projekt keretében szelektív bio-élelmiszer hulladék gyűjtési rendszert vezet be.

PR cikk

A mintaprojekt részeként a Tatabánya Városban Dózsakert, Sárberki ltp és az Erőmű ltp. városrészek társasházközösségeire kiterjedően kerül bevezetésre a szolgáltatási forma. A szolgáltatás biztosításához minden lépcsőház részére 1 db 120 l-es hulladéktároló edényt biztosítunk. A társasházak albetétjeinek 1 db 5 literes szag- és kifolyásmentes tárolóedényt biztosított a MOHU MOL Zrt. az ingatlanon belüli gyűjtés sikeressége érdekében. A 5 literes tárolóedényekkel egyidejűleg gyűjtési útmutatót is biztosítottunk a lakosság részére, ez elhelyezhető hulladékok tekintetében.

Fontos a megfelelő hulladékgazdálkodás
Forrás: Beküldött

A téli-őszi időszakban (október-április) hetente egy gyűjtéssel, míg május-június-július-augusztus-szeptember hónapokban hetente kétszeri gyűjtéssel biztosítjuk a szolgáltatást. A szolgáltatás részeként – időjárás függvényében – havonta tisztítjuk a 120 literes gyűjtőedényzetet. Az 5 literes tárolóedények tisztításáról az ingatlanhasználóknak szükséges gondoskodniuk.

A hulladékgazdálkodási célok eléréséhez kérjük a Tisztelt Lakosság együttműködését.

A bio-ételhulladékgyűjtő edényzetbe elhelyezhető hulladékokról társaságunk honlapján, valamint az ügyfélszolgálati irodánkon (34/801-040) tudnak tájékozódni.

NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában