Hirdetés

2023.11.26. 23:56

Minőség díjas vállalat lett a SERTEC Komárom-Esztergom vármegyei gyára

2023. november 8-án a Sertec Auto Structures Hungary Kft., amely alumínium karosszériaelemeket gyárt a JAGUAR Land Rover Defender modelljéhez, átvehette az autógyár legnagyobb minőségi elismerését a JLRQ minőség díjat. Az angliai központú, magyarországi üzem Ászáron, az autóalkatrészek gyártásáért és összeszereléséért felel, amiket közvetlenül az autógyárba szállít.

PR cikk

A JLRQ Minőségi Díjat azok az autóipari beszállítók nyerhetik el, akik a JAGUAR Land Rover valamelyik autógyárába szállítanak, több éves kiváló teljesítményt nyújtanak, megbízhatóak, innovatívok és rugalmasak. A kitüntetettek előnyt élveznek a JAGUAR Land Rover új projektjeiben való részvételben, valamint a márka hírnevét és presztízsét is erősítik. Több mint 500 beszállító közül folyamatosan kerülnek kiválasztásra azok, akik teljesítik a több mint 300 vizsgálati szempontot tartalmazó feltételeket.

A SERTEC 2016 óta folyamatosan jelen van a Komárom-Esztergom vármegyei munkaerőpiacon. A gyártás során a vállalat korszerű préselési, hegesztési, szegecselési és KTL felületkezelési technológiákat alkalmaz. Hetente 240.000 darab különböző komponenst szállít közvetlenül az autógyárba, amelyek között 166 féle alkatrész található. A cég folyamatosan fejleszti a gyártási folyamatokat és a dolgozói ötletek megvalósításával növeli a hatékonyságot és a versenyképességet. A SERTEC csapat elkötelezte magát, hogy hosszú távon, magas minőségben, stabil munkahelyeket hoz létre és tart fenn az ászári telephelyén.

A SERTEC családias környezetben ünnepelte a díj átadását, amelyen jelen voltak a JAGUAR Land Rover képviselői is.
A SERTEC családias környezetben ünnepelte a díj átadását, amelyen jelen voltak a JAGUAR Land Rover képviselői is.
Forrás: Sertec Auto Srtuctures Hungary Kft.

A kollégák nagy örömmel fogadták a díjat, amelyet egy vidám ünnepségen vehetett át Mihalicz Antal gyárigazgató a JAGUAR Land Rover képviselőitől. A résztvevők süteménnyel és külön az alkalomra készített munkaruhával ünnepelték a jeles alkalmat. A SERTEC vezetői és munkatársai egyaránt büszkék a közös eredményre, és köszönetet mondtak a JAGUAR Land Rovernek a bizalomért és a támogatásért.

A díjat Mihalicz Antal gyárigazgató a JAGUAR Land Rover képviselőitől vette át
A díjat Mihalicz Antal gyárigazgató a JAGUAR Land Rover képviselőitől vette át
Forrás: Sertec Auto Structures Hungary Kft.

A vállalkozás büszke arra, hogy elnyerte a JLRQ Minőség Díjat. A kitüntetés egyben elismerése is az üzem dolgozóinak, akik nap mint nap a legjobbat nyújtják a munkájukban. A SERTEC Auto Structures Hungary Kft. továbbra is innovatív mérnöki megoldásokkal kívánja kiszolgálni a vevőit és a jövő egyik meghatározó munkaadója kíván maradni a Komárom-Esztergom vármegyei közösségben.

A SERTEC ászári üzeme elnyerte a JAGUAR Land Rover minőség díját a JLRQ-t
Forrás: Sertec Auto Structures Hungary Kft.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában