Hirdetés

2023.10.24. 13:33

Megnyílt Tatán a Zensteel új telephelye. Házhoz viszik az építőipar újításait

Megnyílt Tatán a Zensteel új telephelye, egyben Szendvicspanel Centrum, ahol óriási készlettel és a teljes termékpalettával várják az érdeklődőket. Az értékesítők egyedi személyre szabott árajánlatot készítenek az érdeklődők számára. De akár egy darab panel vásárlására is van lehetőség.

PR cikk

Megnyílt Tatán a Zensteel új telephelye

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Tóth Zoltánnal, a cég egyik ügyvezetőjével az új tatai telephelyen találkoztunk. A hatalmas szendvicspanel rakatok között sétálva beszélgettünk a cég alakulásáról és jövőjéről. A szakember elmondta, hogy a tatai telephely már a jövőbeni terveiknek a része. Ugyanis azért hozták létre, hogy a vásárlók akár saját maguk is személyesen megnézzék és az értékesítők segítségével kiválasszák a számukra megfelelő termékeket.

- Legyen szó akár ipari projektekről, lakóingatlanokról vagy kereskedelmi területről, nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő megoldást. Biztosan állíthatom, hogy ez Nyugat-Magyarország legnagyobb szendvicspanel lerakata – mondta az ügyvezető, aki szerint hatalmas előny az is, hogy a cég gyára csupán fél órányira található, Gyermelyen. Kiemelte, hogy ez egy teljesen magyar cég, magyar tulajdonosokkal, akik szeretnék a magyarok számára is elérhetővé tenni a legmodernebb építőipari vívmányokat.

Tóth Zoltánnal, a cég egyik ügyvezetőjével az új tatai telephelyen találkoztunk
Fotó: Viszló Balázs / Forrás:  24 Óra

- Úgy gondolom, hogy egy építkezés során mind a megrendelőnek, mind a beruházónak fontos a gyorsaság. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy az építőanyag elérhető távolságra legyen, ha esetleg további rendelésekre, vagy pótlásokra lenne szükség. Természetesen a termékek kiszállításában is a vásárlók segítségére vannak kollégáink – tette hozzá a szakember, aki szerint a szendvicspanel és a lemeztermékek túlzás nélkül korunk építőanyagai, szinte nem lehet belőlük annyit gyártani, amennyire igény van. Felhasználásuk is sokoldalú: készíthető belőle akár homlokzati fal, vagy tető is, a trapézlemezt pedig szívesen használják gondozásmentes kerítések építésére, de falak belső burkolására is kiváló választás lehet. Előnyei között szerepel, hogy tartósak, a különböző felületkialakításnak köszönhetően pedig mutatósak, illetve könnyű a súlyuk. A Zensteel vezetőinek ezen kívül fontos a fenntarthatóság is. Így többek között a sérült, visszamaradt vagy szépséghibás, de funkciójának teljesen megfelelő termékeket egy nyomott, alacsonyabb áron értékesítik, újrafelhasználják.

Zensteel, Tata, építőanyag
Rengeteg a választék
Fotó: Viszló Balázs / Forrás: 24 Óra

Tóth Zoltán azt is elárulta, hogy további terveik is vannak Tatán. Bár csak két hónapja nyílt meg az új telephelyük, már most a fejlesztésen, bővítésen gondolkodnak, vásárló barátabbá szeretnék tenni az üzletet. Mint mondta: tataiként fontos számukra a város fejlődése és egyben az új munkahelyek teremtése is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában