Hirdetés

2023.09.18. 00:01

Értékes nyeremény, szórakoztató programok kicsiknek és nagyoknak egyaránt a Bridgestone jóvoltából – mutatjuk a részleteket!

Szeptember 23-án (esős idő esetén szeptember 30-án, szombaton) izgalmas programmal vár minden érdeklődőt a Bridgestone a tatabányai Tesco parkolójába. A Bridgestone Közlekedésbiztonsági Nap keretében reggel 9:00-től egészen délután 15:00-ig a többek között ingyenes abroncs-állapotfelmérés, gyerekeknek szóló KRESZ suli, foglalkozások és akadálypálya, szerencsekerék teszik különlegessé a szombatot. A Bridgestone Csoport globális kezdeményezése nyomán 2023 szeptemberétől a következő időszakot a közlekedésbiztonságnak szenteli, aminek keretében a cégcsoport országai különböző aktivitásokat szerveznek szerte a világon. Ezen az elköteleződésen elindulva a tatabányai gyár egy egész programsorozattal kedveskedik dolgozóinak és a tatabányaiaknak.

PR cikk
 

Gumiabroncs nélkül nincs közlekedés, a kiváló minőségű gumi pedig a biztonságos közlekedés alapja – röviden így foglalható össze, miért is kezeli ezt kiemelt témaként a Bridgestone. Az abroncsok ugyanis nemcsak az autók, hanem a benne utazók épségéért is felelősek, éppen ezért nélkülözhetetlen, hogy megbízhatóan teljesítsenek. Ennek apropóján az abroncsok ellenőrzésére is lehetőséget ad a Bridgestone a Közlekedésbiztonsági Napon, ugyanis ingyenes állapotfelméréssel várják az autóval érkezőket. 
A rendezvényen három állomáson „mérhetik fel” a résztvevők közlekedésbiztonsági képességeiket. A „Gyorsulj futva!” akadálypálya kicsiknek és felnőtteknek is szórakoztató programot garantál, az „Emelj az abroncsot!” erőpróba pedig kihívást is kínál, míg az E8 Szerencsekerék megpörgetésével kisebb Bridgestone-os nyereményeket vihetnek haza a szerencsések. A három állomáson ráadásul pecséteket is lehet szerezni, aki pedig mind a hármat összegyűjtötte, indulhat a főnyereményért, ami egy értékes, vadiúj Bridgestone vagy Firestone abroncsszett. 

A gyerekek szórakoztatására külön is gondoltak a Bridgestone munkatársai, éppen ezért a csöppségeket színezők és festőkészletek várják, a bátrabbak pedig elektromos kisautókkal egy kiépített KRESZ-parkban ismerkedhetnek meg már most a közlekedés alapjaival. 

A Közlekedésbiztonsági Nap ugyanakkor nem az egyetlen program, amellyel Tatabányának kedveskedik a cég. Szeptember 21-én a Vértes Center aulájában és a Tatabánya egyik legszebb terén táncos előadást, ún. flashmobot tartanak, amely gyakorlatilag már a 23-i rendezvény felvezetése. A táncoslábú érdeklődők 16:00-kor és 17:00-kor az örök szerelem kútja mellett (a Posta előtt), 16:30-kor pedig a Vértes Centerben találkozhatnak a Bridgestone dolgozóinak figyelemfelhívó bemutatójával. Emellett, ahogy a Bridgestone Tatabányál már megszokottá vált, a gyár önkéntesei idén is kezelésbe veszik Tatabánya gyalogátkelőhelyeit, és közülük néhányat láthatóbbá is varázsolnak. Annak érdekében pedig, hogy a fiatalabb generáció se maradjon ki, rendhagyó, interaktív tanórát tartanak egy helyi iskolában, amelynek keretében a biztonságos közlekedéssel ismertetik meg a tanulókat.   

A Bridgestone, ahogy minden aktivitása során, így most is az üzleti, környezeti és társadalmi fenntarthatóságot tartja szem előtt az E8 kötelezettségvállalása mentén. A közlekedésbiztonság szerepének kiemelése mellett így a Bridgestone egyik fő célja, hogy ne csak dolgozói, hanem egész Tatabánya élvezhesse annak gyümölcsét, hogy a gumiabroncsgyártó vállalat lassan két évtizede a térség és a város gazdaságának motorja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában