Hirdetés

2023.08.29. 12:03

Lássanak jól az iskolában a gyerekek!

Néhány jel, hogy szemüveges lesz a gyerek; fontos, hogy időben vidd szemvizsgálatra.

PR cikk

Névtelen terv - 1

Szeptember az iskola kezdés hónapja is, sokszor ilyenkor derül fény arra, hogy gyermekünknek valamilyen problémája van a látásával. Jó hír, hogy a szem hibái, mint például a veleszületett kifelé vagy befelé térő kancsalság, dioptriahibák, gyenge látásélesség, fixálási problémák vagy fénytörési hibák már pár hónapos korban kiszűrhetők, és idejében korrigálhatóak, ezáltal megelőzhető a komolyabb szemproblémák kialakulása is.

Nagyobb gyerekek esetében intő jel lehet az állandó fejfájás, a szem dörzsölése, a szapora pislogás, a könnyező szem, a nehézkes olvasás a tábláról vagy a monitor előtt töltött túl sok idő, utóbbi rövidlátáshoz vezethet. Az utóbbi években drasztikusan megnőtt azon gyerekek száma, akiknek szemüvegre van szükségük.

De hogy milyen szemüveget is válasszunk? Erről kérdeztük a komáromi Judit Optika csapatát.
A legkisebb korosztály - 3-15 hónapos babák - számára a legfontosabb szempont, hogy strapabíró és törhetetlen legyen, erre a legjobb megoldás a szilikonos szemüveg, amely egy keretre erősíthető nyakpántot is tartalmaz, ami véd a leesés vagy elhagyás ellen. Ha nagyobb a gyermek, jó megoldás lehet a rugós szárú szemüveg.  Az iskoláskorú gyerekeknél nem csak a szemkorrekciós szempontokat, de a kényelmet és a dizájnt figyelembe véve számos modern keret közül válogathattok.

Névtelen terv - 1

Tekintsék meg változatos gyerek szemüveg kínálatunkat, ahol mindenféle formájú és stílusú keret megtalálható, legyen szó, játékos, színes, vagy egyéb divatos, trendi modellekről, gyermeke biztosan megtalálja azt amelyik a stílusához a legjobban illik.

Az iskola megkezdése előtt különösen fontos, hogy az esetleges problémák kiderüljenek, hiszen a tanulásban a látás kulcsfontosságú szerepet tölt be. Mindenképpen javasoljuk iskolakezdés előtt egy szemvizsgálatot.

Szívesen látjuk a gyerkőcöket 😊

Névtelen terv - 1

Cím: Komárom, Jókai tér 12/A.
Telefonszám: (06 34) 341 228
www.juditoptika.com
Nyitvatartás:
Hétfő: 9:00-17:00
Kedd: 9:00–17:00
Szerda: 9:00–17:00
Csütörtök: 9:00–17:00
Péntek: 9:00–17:00

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában