hirdetés

2021.10.05. 23:35

Ezek a táskák egyetlen divatos nő gardróbjából sem hiányozhatnak!

A táska, mint stílusos kiegészítő évszaktól függetlenül nem nélkülözhető a hölgyek kelléktárából. S hozzátesszük, hogy a férfiaknak sem érdemes kerülni az egyediség táskatestet öltött formáit.

(X)

Ezek a táskák egyetlen divatos nő gardróbjából sem hiányozhatnak!

Forrás: answear.hu

Ahogy változnak az idők, úgy alakul át az aktuálisan követendő, pontosabban követhető trend. Mi az, amit az idei ősz hoz magával – túl a falevelek színváltásán és a hűvös hajnalokon? Avagy milyen stílusjegyek dominálnak a méltán kedvelt gyártók portáján? Ha közeleg a tél, akkor a színek is kifakulnak?

Sokan úgy gondolják, hogy a rosszabb, hidegebb idő felbukkanásával, a szürke reggelek, s korán érkező esték beköszöntésével a tavasszal-nyáron pezsgő színek szépen-lassan elhalványulnak. Pedig elég csak ránézni a természetre, s a színváltozatok csodájára, ami ősszel a legkifejezőbb. Egyetlen fa ágain megannyi árnyalat kaphat helyet, lévén a falevelek az üde zöld színüket a paletta számtalan ragyogó variációjára cserélik.

Úgyhogy egyáltalán nem evidencia, hogyha itt van az ősz, s küszöbön toporog a tél, akkor a szürkeség mindent elnyel. Korántsem. A női táska az answear.hu kínálatában minderre rímel. Mert még a sötétebb árnyalatok is élettel teliek.

Ha a környezet beszürkült, vagy szó szerinti, vagy átvitt értelemben, akkor a legjobb stratégia a közvetlen közeg átformálása. Ebben óriási szerepet játszhat az a ridikül, övtáska vagy szütyő, ami nap, mint nap vállon/kézben/háton pihen. Mert a megjelenése hozzátartozik a kisugárzás egészéhez. Ami, ha pozitív, akkor a színes egyéniségjegyek messzire űzhetik a fásult, fáradt, lankadásra késztető sötét szürkeséget.

Csak a kicsi táska nőies?

Egyáltalán nem. Az, hogy egy táska mennyire finom vonalvezetésű, nem attól függ, hogy mekkora méretű. A kialakítás, és az alapanyag milyensége az a verhetetlen duó, ami a végső küllem 90%-át adja. A fennmaradó 10%-ot bármennyire is meglepően hangzik, a tulajdonosának személyisége, stílusa határozza meg. Szóval az, hogy az answear.hu felhozatalából végül melyik az a modell, ami befutóvá lép elő, kizárólag egyéni ízlés kérdése. Vagyis a testre szabottság, s ezzel együtt a helyzethez igazítottság elengedhetetlen.

Ezek a táskák egyetlen divatos nő gardróbjából sem hiányozhatnak! (Fotó: answear.hu)

Ha az elvárások, kritériumok tisztázottak, azaz a szándék a maga teljességében megszületett, akkor semmi sem akadályozhatja meg a boldog egymásra találását. A lényeg, amit nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a kiválasztás folyamatában kompromisszumoknak helyük nincsen! Mert ha egy pici beletörődés becsúszik a képletbe, akkor a végeredmény biztosan nem örömről és elégedettségről árulkodik. S így egyenes út vezet az újbóli beruházáshoz, ami könnyen belátható, hogy nem túlságosan megtérülő taktika.

Hány szezont bír ki egy átlagos modell?

Az átlagról nehezen tudunk hitelesen nyilatkozni. Ám a készletünkből megvásárolható, prémium minőségű termékekről annál egyszerűbb beszélni. Mivel úgy az alapanyag felhasználása, mint a kivitelezés milyensége terén extra magas minőség adott, így a táskák nem egy szezonra szólnak. Amellett ugyanis, hogy szemet gyönyörködtetőek, stramm, strapabíró jellemvonásokat testesítenek meg. Szóval bírják a gyűrődést, a mindennapos kihívásokat. A táskavásárlás tehát több szempontból is megtérülő beruházás. Befektetés a jövőbe, a trendi megjelenésbe, és a stílusosság időtálló formájába! Ezek után nem vitás, hogy minden hölgy megérdemli a teljesség vállra/kézre/hátra/derékra szabott táskavariációját.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában