Magyarázkodás

2024.01.24. 10:17

Meglepő kijelentést tett a DK szóvivője: bűnözőkhöz hasonlította a szivárványcsaládokat (videó)

Magyarázkodni kezdett Barkóczi Balázs, miután megijedt a saját mondataitól. A Magyar Nemzet riportere a szivárványcsaládok emelkedő számáról kérdezte.

MW

Barkóczi Balázs

Forrás: Videa

Múlt héten jelent meg több hír is arról, hogy Magyarországon csaknem 4200 gyermek élhet olyan családban, ahol a szülők azonos neműek. A friss adatok rámutattak arra is, hogy az elmúlt években a szivárványcsaládok száma itthon többszörösére nőtt – írja a Magyar Nemzet.  

Ha megkérdezi, hogy miért nő a bűncselekmények száma, akkor arra is azt tudom mondani, hogy azt sem szabad a törvények szerint

– ezt válaszolta Barkóczi Balázs, a DK szóvivője a Magyar Nemzet riporterének, amikor az a szivárványcsaládok emelkedő számáról kérdezte.  

A baloldali politikus később megijedt a saját szavaitól és magyarázkodni kezdett, hogy javítson a helyzeten, végül csak annyit mondott, nem akarta a szivárványcsaládokat a bűnözőkhöz hasonlítani, ám nagyon úgy tűnik, hogy ezt mégis megtette.   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában