Kommunista szellem

2023.11.14. 07:49

Dobrev Klára ismét hangzatos kijelentéssel próbálkozott, újraosztaná a földeket

– A föld azé, aki megműveli, és vissza fogjuk venni azoktól, akik azt csak ellopták a magyaroktól – mondta a Demokratikus Koalíció árnyék-miniszterelnöke pártjának nyíregyházi rendezvényén.

MW

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció árnyék-miniszterelnöke

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Bach Máté

Az EP-képviselő arról beszélt, hogy a 19. század vége, a 20. század eleje szinte a magyar mezőgazdaság virágkora volt, mert Magyarország volt Európa éléskamrája, majd egy nagy ugrással az elmúlt 13 év mezőgazdasági eredményeiről beszélt, elfelejtve megemlíteni az 1945 utáni kommunista államosítást, a parasztság tönkretételét, a földek elvételét.

Dobrev arról is beszélt, az agráriumban szociáldemokrata fordulatra van szükség, aminek az  egyik alapgondolata az, hogy „hagyjuk abba végre az ellenséggyártást”.  

A kabinet vidékfejlesztési és mezőgazdasági politikája azonban kimerül abban, hogy mindenki mindenkiben ellenséget lát

– fogalmazott a kommunista, Nagy Imre kivégzésében jelentős szerepet betöltő Apró Antal unokája.

Annak az Apró Antalnak aki a Rákosi-korszak államosításának köszönhetően jutott ahhoz a szemlőhegyi villához, amelyben Dobrev Klára is felnőtt, sőt, a mai napig ott él Gyurcsány Ferenccel.

A Magyar Nemzet teljes cikke ITT olvasható el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában