Augusztus 20.

2023.08.09. 10:19

Árstop lesz a Szent István-napi rendezvényeken

A Szent István-napi programokra kilátogató vendégek idén is megfizethető áron vásárolhatják meg a kijelölt ételeket és italokat a budapesti rendezvényhelyszíneken – tájékoztatták a szervezők szerdán az MTI-t.

MW

Kürtős kalácsok sülnek a Csárdafesztiválon, az államalapítás ünnepéhez kapcsolódó többnapos Szent István-napi rendezvénysorozat egyik helyszínén a fővárosban, az V. kerületi Vörösmarty téren 2021. augusztus 21-én

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Közleményükben azt írták, hogy a Szent István-napi termékek közül 

az ásványvíz (190 forint), a sör (350 forint) és a perec (300 forint) a tavalyi áron lesz kapható, a további fix áras termékek költségei pedig csak minimálisan növekedtek az előző évhez képest.

A kedvezményes árak összesen több mint húsz fővárosi helyszínen lesznek érvényesek augusztus 18–20. között, a háromnapos programsorozat teljes időtartama alatt – tudatták.

A szervezők célja, hogy a Szent István-napi étel- és italkínálat mindenki számára elérhető és megfizethető legyen, ezért a kilátogató vendégek idén is fix áron vásárolhatják meg ezeket

– hangsúlyozták, hozzátéve: a költségek meghatározásakor kiemelt szempont volt, hogy a kiskereskedelmi árak legalacsonyabb zónájába essenek. A termékek jóval a piaci ár alatt érhetőek el a rendezvény ideje alatt – húzták alá.

Megjegyezték: a rendezők számos olyan céggel működnek együtt, amelyek „tapasztalatban, minőségben és termékpalettában is megfelelnek az elvárásoknak”.

Közölték továbbá, hogy a kedvezményes étel- és italkínálatot a Szent István-nap-pontokon szerezhetik be a rendezvényre látogatók, az árstopos termékeket árusító hivatalos partnereket egy jól látható, Szent István-napi logóval ellátott matrica különbözteti meg a nem hivatalos partnerektől.

A Szent István-nap programja, valamint az előadókkal és a műsorokkal kapcsolatos részletes információk folyamatosan bővülő tartalommal a www.szentistvannap.hu weboldalon és a hamarosan frissülő mobilapplikáción érhetők el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában