Karambol

2023.02.23. 18:35

Gyurcsány fia okozott balesetet Óbudán?

Szegycsonttörést szenvedett az az idős férfi, akivel karambolozott egy másik autó Óbudán. A bácsit kórházba vitték, a szemtanúk szerint nem ő okozta a balesetet, hanem a másik jármű, amelyet a Ripost szerint Gyurcsány Ferenc fia, Bálint vezetett.

A baleset helyszíne

Forrás: Ripost

Fotó: Máté Krisztián

Csütörtökön déltájban baleset történt Óbudán, a Hunor utca és Váradi utca kereszteződésénél. A Ripost munkatársai a helyszínen tájékozódtak arról, mi történhetett. A portál szerint a karambol okozója Gyurcsány Ferenc egyik fia, Bálint volt, a másik autót egy idősebb férfi vezette. A lap egy olvasójára hivatkozva azt írja, az egyik autó az oldalára borult, a helyszínre kihívták a katasztrófavédelmet is, végül a tűzoltók állították vissza a kerekeire a felborult járművet. Mint írják, a helyszínen egy mindkét oldalán megtört ezüstszínű Wagon R-t találtak.

A megsérült Suzuki
Fotó: Ripost

A másik autó a Ripost szerint egy Skoda Octavia volt, amely nagy sebességgel ment neki a Wagon R-nek, akkorával, hogy a kis autó megpördült és az oldalára borult. Éppen arra az oldalra, ahol a vezető, egy idős bácsi ült – mesélte a Ripostnak a helyszínen egy szemtanú. Hozzátette: a bácsi ki sem tudott szállni, amikor kiemelték, akkor pedig a mellkasát fájlalta nagyon, és arra panaszkodott, hogy rosszul van. Szerinte az Octavia vezetője volt a hibás, túl gyorsan érkezett a kereszteződésbe. Az abban ülő férfi – a Ripost információi szerint Gyurcsány Bálint – nem sérült meg.

A portál megkérdezte a rendőrséget is az ügyről, a hatóság a baleset tényét megerősítette, Gyurcsány Ferenc fiának érintettségéről azonban nem adtak tájékoztatást:

Megkeresésére tájékoztatjuk, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint 2023. február 23-án 12 óra körül a III. kerületi Váradi utca és Hunor utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött. Az egyik jármű vezetőjét a mentők kórházba vitték. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. Az érintettek rokoni kapcsolatait illetően nem áll módunkban tájékoztatást adni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában