Eszköz

2022.10.09. 12:06

Alapjogokért Központ: a Nemzeti konzultációval egyszerre üzenhetünk Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak

A szervezet arra szólít fel, hogy mondjunk nemet Európa és Magyarország kivéreztetésére.

Karácsony Gergely főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülésén a Városháza dísztermében 2022. június 8-án

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Azért kapják a pénzt a nemzetközi szövetségeseiktől, hogy ráerőltessék Magyarországra a szankciók politikáját – jelentette ki az Alapjogokért Központ legújabb Facebook-bejegyzésében, utalva az  idei év legnagyobb botrányára, amely szerint Soros György körei az amerikai szélsőbaloldallal összefogva milliárdokkal fizették le a magyarországi dollárbaloldalt. 

Az Alapjogokért Központ emlékeztetett: „április 3-án a magyar választók ezt az összeesküvést leverték, ami mégsem térítette észhez a baloldalt, ugyanis továbbra is a háború kiterjesztését és az Európát elszegényítő, hibás brüsszeli szankciók felerősítését követelik”. 

Hangsúlyozták: „a globális finanszírozók célja ezzel a pénzesővel az volt, hogy megbuktassák az Orbán-kormányt, és egy szankció- és háborúpárti kormány vezesse Magyarországot”.

Ennek oka egyszerű: a dollárbaloldalt ezért fizetik – jelentették ki. 

Nekünk azonban van eszköz a kezünkben, hogy egyszerre üzenjünk Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak: a Nemzeti Konzultáció segítségével kifejezhetjük, hogy nem kérünk a szankciókból és elutasítjuk a dollárbaloldal javaslatait

 – fogalmaztak, rámutatva: „április 3-hoz hasonlóan megüzenhetjük a szankciópárti dollárbaloldalnak, hogy nemet mondunk Európa és Magyarország kivéreztetésére, és nemet mondunk a magyarországi dollárbaloldalra”.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában