Szilárd értékrend

2022.07.11. 11:08

Szijjártó Péter: a liberális mainstream ki nem állhat minket (videó)

A legnagyobb és legfontosabb ügyekben nekünk lett igazunk - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter.

Közösségi oldalára feltöltött videójában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kijelentette: "A liberális mainstream ki nem állhat minket, hiszen mi nem vagyunk ideológiailag olyan dogmatikusak, mint ők".  

Mi konzervatívok vagyunk és keresztény értékrendre alapítjuk a politikánkat, és mindezt sikerrel tesszük - jelentette ki, hozzátéve: a liberálisok ezt a kombót egyszerűen képtelenek megemészteni. 

Ráadásul időről időre bebizonyosodik, hogy a legnagyobb és legfontosabb ügyekben nekünk lett igazunk - folytatta - így van ez a gazdaság  terén is, így van ez az energia terén is, így volt ez a migráció terén is. 

Szijjártó Péter elmondta: talán a legjobb bizonyítéka a kétszínűségnek az, hogy amikor fontos kérdések vannak az Európai Unió asztalán, például legutóbb az olajembargó kérdése, a szankciókkal kapcsolatos döntések, akkor több külügyminiszter kolléga jön oda hozzám, az ülések előtt és kérdezi: - Ugye, Péter, ki fogtok tartani?

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában