Választások

2022.03.31. 08:47

Szijjártó Péter: Hajrá, VMSZ! Hajrá, Aleksandar Vucic!

Vasárnap Magyarországon és Szerbiában is választás lesz. A két nemzet közti jó kapcsolatok érdekében a vajdasági magyarok most sokat tehetnek, ők a hétvégén mindkét választáson részt vehetnek.

A külügyminiszter a közösségi oldalán hangsúlyozta: az elmúlt években nagyon sokat dolgoztak azért, hogy a két nemzet békében és barátságban éljen egymással.

„Már csak három nap van hátra a választásig Magyarországon és Szerbiában is. Jó volt látni a magyar és a szerb zászlókat együtt lengeni a szabadkai gyűlésen, hiszen az elmúlt években nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy a két nemzet békében és barátságban éljen egymással. Közös érdekünk a folytatás. Ezért a legtöbbet most a vajdasági magyarok tehetik, akik vasárnap két választáson is részt vehetnek! Hajrá, VMSZ! Hajrá, Aleksandar Vucic!” – írta a Facebookon Szijjártó Péter.

Borítókép: A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Aleksandar Vucic szerb elnök (j) és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter találkozója Belgrádban, 2018. június 13-án

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában