Ország-világ

2021.06.24. 15:18

Október 23-án tartják a következő Békemenetet

Emlékezni és emlékeztetni kell mindenkit a lovasrohamokra, a szemkilövetésre, az utcai leszámolásokra.

A „gyurcsányi állami terror” 15. évfordulóján, vagyis 2021. október 23-án Békemenetet tart a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) – jelentette be a CÖF alapítója csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.

Csizmadia László, aki a CÖKA kuratóriumi elnöke is, azt mondta,

a Békemenettel emlékeztetni akarnak mindenkit „a magyar történelem egyik legsötétebb időszakára”, az őszödi beszédre és az általa kiváltott tüntetéshullám elleni terrorra, arra, hogy a terror irányítója, Gyurcsány Ferenc újra a hatalomba készül.

Emlékezni és emlékeztetni kell mindenkit a lovasrohamokra, a szemkilövetésre, az utcai leszámolásokra, a bebörtönzésekre, a koncepciós eljárásokra, arra, hogy milyen időszak volt a Gyurcsány-kormányzás és a baloldali terror időszaka – fogalmazott Csizmadia László.

Bayer Zsolt újságíró a sajtótájékoztatón hangsúlyozta:

annak a hatalmas, a kormánypártok mögött álló mérges és ideges szavazóbázisnak a követelésére szervezik meg a Békemenetet, amely úgy érzi, hogy folyamatosan provokálják, és ebből elege van.

Széles Gábor üzletember úgy vélekedett, hogy ha eladósodást gerjesztő gazdasági felfordulást és káoszt akar az ország, akkor nyerjen az ellenzék. Ezt jól illusztrálják a Szabó Tímea (a Párbeszéd társelnöke) által az ATV-ben elmondott olyan hazugságok, amelyek szerint az ország tíz leggazdagabb embere állami megrendelésekből szerezte a vagyonát – fogalmazott. Cége, a Videoton 220 milliárd forintos éves forgalma kizárólag exportból származik – jegyezte meg.

Stefka István újságíró emlékeztetett arra: 2012-ben az első Békemenetet azzal a céllal szervezték meg, hogy megvédjék Orbán Viktor miniszterelnököt az eltávolítására törő nemzetközi erőktől. Most viszont az a cél, hogy Magyarországot védjék meg attól a „hazátlan belső féregtől”, amely Trianon óta rágja az országot. Ezek ugyanazok az arcok, csak más korban, mint „Szamuelyék, Károlyi Mihályék, Jászi Oszkárék, Rákosi és Kádár”, tehát fölvesszük a kesztyűt és kivonulunk – mondta.

Fricz Tamás politológus közölte: azért szükséges a Békemenet megrendezése, mert a globális liberalizmus és magyarországi csatlósaik a végső harcra készülnek, gyűjtik seregüket a végső csatához. Ennek a célja egy olyan birodalmi Európa megteremtése, ahol az olyan ellenálló nemzetállamoknak, mint Magyarország és Lengyelország, nem osztanak lapot. A globalisták és szuverenisták küzdelme a csúcsára érkezett; ezért kell a Békemenet – jelentette ki Fricz Tamás.

Bencsik András újságíró, a Magyar Demokrata főszerkesztője az ellenzéki összefogásra célozva úgy fogalmazott, hogy összeállt a tegnapi kommunista a tegnapi nyilassal. De ha elég erős a nemzeti erők képviselőiben a hit és a szeretet, akkor 2022-ben ismét győzelmet aratnak. Azért rendezik meg a Békemenetet, hogy erőt adjanak egymásnak – mondta a sajtótájékoztatón Bencsik András

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!