Ország-világ

2021.06.03. 18:31

Ismét Jézust gyalázza a Netflix egyik produkciója (videó)

A CitizenGO szerint ezzel a blaszfém jelenettel újra szembeköpték Jézus Krisztust és a keresztényeket.

Tiltakozó petíciót indított a Netflix legújabb, Jézus Krisztust kigúnyoló tartalma miatt a CitizenGO – írja a Magyar Nemzet.

A konzervatív érdekvédelmi szervezet rámutatott: a Netflix ahelyett, hogy belátta volna korábbi hibáját és bocsánatot kért volna a 2019-ben megjelentetett és azóta is elérhető, Jézust Krisztust gyalázó filmje miatt, továbbra sem hagy fel az ilyen produkciók előállításával, hanem újabb botrányos, Jézust gyalázó tartalmat tett közzé. A CitizenGO tájékoztatása szerint a Megváltót kigúnyoló legfrissebb jelenet ezúttal a Paradise P. D. animációs sorozat harmadik epizódjának negyedik részé­ben tűnik fel, amelyben

a keresztre feszített Jézus gépfegyverekkel végez az őt megfeszítő római katonákkal, majd obszcén szexuális cselekedetekben vesz részt.

A Jézus Krisztust meggyalázó és kigúnyoló sorozatrész megjelenése után a CitizenGO Reed Hastingsnek, a népszerű streaming-szolgáltató vezérigazgatójának, valamint Bela Bajaria globális tévéért felelős alelnöknek írott levelében kiemelte: mélységesen felháborító és elszomorító, hogy a Krisztus első kísértése című film után ismételten egy Jézust gyalázó tartalmat tettek közzé az oldalukon. Kijelentették, hogy a Netflix átlépett egy határt, ezzel a blaszfém jelenettel pedig – amely tiszteletlen és sértő módon ábrázolja Isten fiát – újra szembeköpték Jézus Krisztust és a keresztényeket. A CitizenGO emellett felszólította a vezetőket, hogy azonnal távolítsák el a Jézust gyalázó tartalmakat az oldalukról.

A konzervatív érdekvédelmi szervezet végül megjegyezte:

amíg Mohamed próféta sértő ábrázolásai hatalmas felháborodást váltanak ki, és jellemzően a világsajtó is beszámol róluk, miközben korántsem ennyire durvák, Jézus gyalázása nem üti meg a „haladó” újságírók ingerküszöbét,

ezért erről az esetről szinte alig ad hírt valaki.

A petíciót IDE kattintva érheti el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!