csicskáztatás

2021.04.21. 09:22

Három nőt kényszerített németországi prostitúcióra egy férfi, gyerekeikre eközben élettársa vigyázott

Három nőt kényszerített németországi prostitúcióra egy Csongrád-Csanád megyei községben élő román állampolgárságú férfi, az asszonyokkal közös gyermekeire eközben élettársa vigyázott Magyarországon – közölte a rendőrség szerdán a police.hu oldalon.

A gyanú szerint az 52 éves L. Ienő a nőket sokszor veréssel és megöléssel is megfenyegette, az általuk megkeresett pénz nagy részét elvette tőlük. Sok esetben annyi pénzük sem maradt, hogy ki tudják fizetni külföldi szállásukat vagy fedezni tudják belőle napi étkezésüket.

Németországi tartózkodásuk alatt a férfi 32 éves élettársa, P. Erika vigyázott otthonukban a kizsákmányolt nők 2 és 16 év közötti korú gyerekeire, akiknek L. Ienő az apjuk.

A rendőrség kedden ütött rajta a pároson. A nyomozók Csongrád-Csanád megyében öt házban tartottak kutatást. Három ingatlant zár alá vettek, lefoglaltak két gépkocsit, egy páncélszekrényt és több mobiltelefont.

Az egyik tanyán kiderült, hogy ott három kiszolgáltatott férfi él középkori körülmények között – olvasható a közleményben.

A tulajdonos folyamatosan dolgoztatta őket, a tanyán lévő állatok etetése, itatása, gondozása volt a feladatuk. Fizetést azonban nem kaptak, csak alvóhelyet, némi ételt és cigarettát.

L. Ienő ellen emberkereskedelem és kényszermunka bűntette miatt indult eljárás, élettársát pénzmosással gyanúsítják. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!