Erőszak

2020.08.22. 17:14

Megverték és leborotválták a haját, amiért keresztény fiúval randizott

Egy muszlim fiatal lány szülei nem nézték jó szemmel, hogy a gyerekük kapcsolata komolyra fordult egy keresztény fiúval. Ezért a család tagjai megverték a lányt, és leborotválták a haját – őket kiskorú elleni erőszakkal vádolják – írja a V4NA hírügynökség.

Bíróság elé fog kerülni az a franciaországi Besançon városában élő boszniai muszlim család, amelynek tagjait kiskorú elleni erőszakkal vádolják, miután megverték a lányukat. A muszlim szülők 17 éves lánya ugyanis több hónapja együtt volt egy szerb származású keresztény fiúval, ami még nem is volt akkora probléma, a fiataloknál azonban már szóba került a házasság is.

Ezt már nem tudta tolerálni a lány családja, és amikor a fiúval és a szüleivel megérkezett haza a lány, elfajultak a dolgok. A lányt a családja bevonszolta egy szobába, ahol durván bántalmazták, megverték, majd a nagybátyja leborotválta a haját.

A fiú családja nem mert közbe lépni, a fiú azonban elment a rendőrségre, hogy jelentse, mi történt a lánnyal. Amikor a rendőrök kiérkeztek a lakáshoz, a lányt egy szobában találták, ahova a nagynénje bújtatta el. Őt egyből kórházba szállították, ahol megállapították, hogy eltört egy bordája és az egész testét zúzódások borították.

A rendőrség egyből őrizetbe vette a lány szüleit, valamint a nagybátyját és a nagynénjét is. Bár őket ellenőrzés mellett már elengedték, a lánnyal nem léphetnek kapcsolatba, és nem tudják azt sem, hol tartózkodik éppen. Gérald Darmanin francia belügyminiszter szerint az ilyen barbár tetteket súlyosan kell büntetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!