Erőszak

2020.08.22. 17:14

Megverték és leborotválták a haját, amiért keresztény fiúval randizott

Egy muszlim fiatal lány szülei nem nézték jó szemmel, hogy a gyerekük kapcsolata komolyra fordult egy keresztény fiúval. Ezért a család tagjai megverték a lányt, és leborotválták a haját – őket kiskorú elleni erőszakkal vádolják – írja a V4NA hírügynökség.

Bíróság elé fog kerülni az a franciaországi Besançon városában élő boszniai muszlim család, amelynek tagjait kiskorú elleni erőszakkal vádolják, miután megverték a lányukat. A muszlim szülők 17 éves lánya ugyanis több hónapja együtt volt egy szerb származású keresztény fiúval, ami még nem is volt akkora probléma, a fiataloknál azonban már szóba került a házasság is.

Ezt már nem tudta tolerálni a lány családja, és amikor a fiúval és a szüleivel megérkezett haza a lány, elfajultak a dolgok. A lányt a családja bevonszolta egy szobába, ahol durván bántalmazták, megverték, majd a nagybátyja leborotválta a haját.

A fiú családja nem mert közbe lépni, a fiú azonban elment a rendőrségre, hogy jelentse, mi történt a lánnyal. Amikor a rendőrök kiérkeztek a lakáshoz, a lányt egy szobában találták, ahova a nagynénje bújtatta el. Őt egyből kórházba szállították, ahol megállapították, hogy eltört egy bordája és az egész testét zúzódások borították.

A rendőrség egyből őrizetbe vette a lány szüleit, valamint a nagybátyját és a nagynénjét is. Bár őket ellenőrzés mellett már elengedték, a lánnyal nem léphetnek kapcsolatba, és nem tudják azt sem, hol tartózkodik éppen. Gérald Darmanin francia belügyminiszter szerint az ilyen barbár tetteket súlyosan kell büntetni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!