közös cél

2020.04.09. 21:11

Köszönet Liszkay Gábornak

Közleményben fejezi ki köszönetét Liszkay Gábornak a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Liszkay Gábor április 15-i hatállyal távozik a Mediaworks Hungary Zrt. éléről.

Ennek kapcsán közleményben mondott neki köszönetet a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány:

A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) kuratóriuma ezúton is szeretné megköszönni dr. Liszkay Gábor elmúlt 30 évben a magyar konzervatív médiáért végzett munkáját, különösképpen kiemelve az utóbbi időszakban a Mediaworks Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatójaként kifejtett tevékenységét. Liszkay Gábornak elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a rendszerváltást követő években Magyarországon egyáltalán beszélhettünk polgári, nemzeti elkötelezettségű sajtóról: részese és vezetője azoknak, akik lerakták a jobboldali média alapjait.

Ahogy az Alapítvány Alapító Okirata fogalmaz: „Hisszük, hogy a nemzeti, keresztény értékeinket közösen vallva és a mai kor eszközeivel felvértezve a jelenlegi és az előttünk álló évtizedek kérdéseire nemzeti alapon önálló válaszokat adhatunk”. Liszkay Gábor a Mediaworks elnök-vezérigazgatójaként ezen céloktól vezéreltetve korszakalkotó szerepet vállalt abban is, hogy a magyar sajtó- és médiapiac kiegyensúlyozottabb lett, egyúttal az Alapítvány által tulajdonolt sajtótermékek és médiaszolgáltatások minőségi, objektív és értékközpontú tájékoztatást nyújtanak. Irányításával az Alapítványhoz tartozó cégek fúziója sikeresen lezárult, melynek köszönhetően megszilárdult a médiacsoport kiemelkedő hazai pozíciója.

Célunk közös marad, hiszen bárhol is legyünk, dolgozzunk, tudjuk, hogy „együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség” – fogalmazott közleményében a KESMA.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!