India

2019.10.29. 10:47

Holtan találták meg a kútba esett kétéves fiút

A délkelet-indiai állam illetékesei kedd hajnalban közölték, hogy a gyermek holttestét 82 órás mentőakció nyomán hozták fel a kútból.

Forrás: YouTube

Fotó: Szucs Csaba

Holtan találták meg a mentőegységek azt a kétéves indiai fiút, aki még pénteken esett bele egy elhagyatott, szűk kútba Tamilnádu államban – adta hírül a BBC hírportálja.

Sujith Wilson barátaival játszott pénteken, amikor beleesett a 180 méter mély üregbe. A kisfiú először mintegy 10 méteren elakadt, majd tovább esett.

A mentőegységek munkatársai megpróbáltak oxigént pumpálni a kútba, és lyukat is fúrtak a kúttal párhuzamosan, hogy hozzáférjenek a fiúhoz.

Észak-Indiában gyakoriak a balesetek a használaton kívüli kutaknál, amelyeket öntözési célból fúrnak, és gyakran lefedetlenül hagynak. Sokan pénzbírságot szabatnának ki azokra, akik nyitva hagyják ezeket a kutakat.

Idén júniusban több mint négy nap után holtan hoztak fel egy 33 méter mély kútból egy kétéves kisfiút az észak-indiai Pandzsáb tartomány egyik falujában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!