két halott – két sérült

2017.11.05. 16:20

Alkohol helyett mérget árult egy férfi Bodrogközben

Vasárnap két férfit vettek őrizetbe a Dámócon történt mérgezéssel kapcsolatban. Eddig ketten haltak meg, ketten pedig életveszélyes állapotban kerültek kórházba.

Forrás: Shutterstock

Tegnap arról számoltunk be, hogy Bodrogközben egy asszony meghalt, három férfi pedig mérgezés gyanújával kórházba került. Mára a halálos áldozatok száma kettőre emelkedett.

A kronológia szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Dámócról pénteken szállítottak kórházba három férfi, súlyos, életveszélyes állapotban mérgezéses tünetekkel. Szombaton találták meg a nőt dámói lakásában, aki még pénteken vesztette életét mérgezés miatt. Vasárnapra a három súlyos sérült közül a legfiatalabb is elhunyt.

Vasárnap a rendőrök először előállítottak egy helyi férfit – akitől az áldozatok, a beszerzett információk szerint, a mérgező folyadékot vásárolták – és gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Az eljárás további szakaszában a nyomozók egy másik, lácacsékei férfit is őrizetbe vettek, akitől a gyanú szerint a mérgező ital származik.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a mérgezések körülményeit.

Szombaton a rendőrség arra hívta fel a figyelmet, hogy bizonytalan helyről származó, ismeretlen eredetű, a szükséges engedélyekkel nem rendelkező üzletből vagy személytől szeszes italt senki ne vásároljon és ne is fogyasszon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!