Angol Ligakupa

2024.02.25. 19:56

Szoboszlai nélkül, hosszabbítás után nyerte a Liverpool a döntőt

A sérült Szoboszlai Dominikot nélkülöző Liverpool FC hosszabbítás után 1-0-ra nyert a Chelsea ellen az angol labdarúgó Ligakupa vasárnapi döntőjében.

MW

Conor Bradley, a Liverpool játékosa (j) a Chelsea kapujára lő az angol labdarúgó Ligakupa döntőjében játszott Chelsea FC-Liverpool FC mérkőzésen a londoni Wembley Stadionban 2024. február 25-én

Forrás: MTI/AP

Fotó: Alastair Grant

A londoni Wembley Stadionban rendezett fináléban a rendes játékidőben mindkét együttesnek volt egy-egy VAR-vizsgálat után les miatt elvett gólja, valamint egy kapufája is, a 118. percben azonban Virgil van Dijk fejese eldöntötte az összecsapást. 

Éppen a holland középhátvéd találatát vették el a hatvanadik percben.

A magyar válogatott 23 éves csapatkapitánya combsérülése miatt nem állhatott az idény végén távozó Jürgen Klopp vezetőedző rendelkezésére, ugyanakkor ő is Ligakupa-győztesnek mondhatja magát, a sorozat harmadik fordulójában a Leicester City, majd a negyeddöntőben a West Ham United ellen is gólt szerzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában