Elismerés

2023.09.11. 12:52

Szoboszlait méltatták a liverpooli szurkolók

„Szoboszlai ellopja a show-t” – a magyar válogatott 10-esét méltatták a Liverpool szurkolói a csehek elleni barátságos mérkőzés után, szúrta ki a Mandiner.

MW

Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott játékosa a Magyarország – Csehország barátságos labdarúgó mérkőzés után

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Cody Gakpo büntetőhöz jutott, Szoboszlai Dominik pedig ismét remekelt – erről írt hétfőn a Liverpool rajongói oldala, a This is Anfield.  A lap azt írta, Szoboszlai Dominik „továbbra is ellopja a show-t”.

Szoboszlai teljesítményét „figyelemfelkeltőnek” nevezték ismét, miután 1–1-es barátságos döntetlenre vezette Magyarországot Csehország ellen.

„A magyar kapitány egy hatalmas távoli passzt szórt, amely a három nappal korábbi, Szerbia elleni remek szabadrúgás után a szurkolók figyelmét is felkeltette az interneten” – idézték fel a szurkolói oldalon.

Nem csak a gólpasszával hívta fel magára a figyelmet Szoboszlai Dominik. A Mandiner írt arról is, hogy Szoboszlai Dominik meglepetéssel érkezett a csehek elleni mérkőzésre: 

több mezt is hozott magával a Puskásba, hogy elosztogassa őket a magyar szurkolóknak.

Most előkerült egy videó az m4sportofficial TikTok-oldalán, amelyen látható az akció és a boldog drukkerek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában