Premier League

2020.06.20. 20:24

A Brighton a 95. percben szerezte az Arsenal elleni győztes találatát

A Brighton 2-1-re nyert a vendég Arsenal ellen az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombati játéknapján, a hazaiak győztes találata a 95. percben született.

A gól nélküli első félidőt követően a második felvonás közepén hét perc alatt két találat esett: a vendégek vezető gólját követően a 75. percben egyenlítettek a hazaiak, majd a ráadásban a győzelmet érő találatot is megszerezték.

Bernd Leno, a vendégek kapusának térde az első félidő hajrájában egy földre érkezést követően megsérült, és le kellett őt cserélni.

Ebben a párosításban az Arsenal a legutóbbi öt mérkőzésen nem tudott nyerni: két 1-1-es döntetlen mellett harmadszor szenvedett 2-1-es vereséget.

Brightonnak viszont a bajnokságban megszakadt a nyeretlenségi sorozata, mivel ezt megelőzően kilenc fordulón át nem tudta begyűjteni mindhárom pontot.

Az Arsenalnak véget ért egy 2015 novembere óta tartó jó szériája: a londoni együttes szombaton, helyi idő szerint 15 órakor kezdődő mérkőzésen egymást követő 23 találkozón nem kapott ki, a 19 győzelem mellett négyszer végzett döntetlenre.

Forrás: MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!