vb-2018

2018.05.29. 11:38

Költséges túra vár a szurkolókra

Hosszú és költséges utazás vár azokra a szurkolókra, akik követni szeretnék kedvenceiket a június 14-én kezdődő oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

20121016 - BRUSSELS, BELGIUM: Illustration shows Belgium supporters in a full stadium at a match of the Red Devils, the Belgian national soccer team, against Scotland, the fourth qualifying match for the 2014 Soccer World Championships, Tuesday 16 October 2012 in King Baudouin Stadium (Stade Roi Baudouin/Koning Boudewijnstadion), in Brussels. At the start of the game, Belgium is leading the group A. BELGA PHOTO VIRGINIE LEFOUR

Forrás: AFP/BELGA/BELGA MAG

Fotó: Virginie Lefour

Az angol válogatott drukkerei például 5000 fontért (körülbelül 1 820 000 forint) közel 5500 kilométert repülhetnek csapatuk G csoportos mérkőzéseire Volgográdba (Tunézia ellen), Nyizsnyij Novgorodba (Panama) és Kalinyingrádba (Belgium). Ha továbbjut az együttes, akkor pedig gondolkodhatnak a moszkvai vagy rosztovi utazáson.

A repülési idő összesen 12 óra és 15 perc lehet, de az angol szurkolók ezzel „csak” a 22. helyre kerülnek a 32 vb-résztvevő között.

Az első találkozójukra – az Egyiptom ellenire – az uruguayi válogatott szimpatizánsainak Montevideóból Jekatyerinburgba három repülőgéppel kell eljutniuk több mint egy nap, 25 óra és 39 perc alatt. A leghosszabb, 36 órás utat ugyanakkor a peruiaknak kell megtenniük Oroszországig.

Borítókép: AFP / BELGA / BELGA MAG / Virginie Lefour

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!