Barátságos

2017.11.10. 23:08

Gól nélküli meccset hozott az angol-német

Németország gól nélküli döntetlent játszott Angliával a jövő nyári oroszországi labdarúgó-világbajnokságra készülő válogatottak péntek esti barátságos mérkőzésén Londonban.

A világbajnoki címvédő németek végig mezőnyfölényben futballoztak, de gólveszélyt csak az első harminc percben jelentettek. Utána hiába birtokolták lényegesen többet a labdát a kapura semmilyen veszélyt nem jelentő angoloknál, nem sikerült gólt szerezniük a rendkívül kevés helyzetet hozó találkozón.

Belgium hiába vezetett kétszer Mexikó ellen, a brüsszeli összecsapáson a vendégek mindkétszer egyenlítettek, majd a 60. percben a vezetést is átvették. Romelu Lukaku második találatával azonban sikerült egyenlíteniük az esélyesebb házigazdáknak is. A vendégeknél a második félidőben Hirving Lozano négy perc alatt duplázott.

A francia válogatott az első, majd a második félidő közepén is gólt szerzett, így kétgólos győzelmet aratott otthon Wales ellen.

Eredmények:

Anglia-Németország 0-0

Belgium-Mexikó 3-3 (1-1)

Franciaország-Wales 2-0 (1-0)

Ukrajna-Szlovákia 2-1 (1-1)

Lengyelország-Uruguay 0-0

korábban:

Brazília-Japán 3-1 (3-0)

Koreai Köztársaság-Kolumbia 2-1 (1-0)

Szerbia-Kína 2-0 (1-0)

később:

Portugália – Szaúd-Arábia 21.45

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!