Bulvár-celeb

2021.11.19. 06:05

Horror! Maszkos férfiak dobták ki egy kórház előtt a 24 éves modell holttestét

Meghalt egy 24 éves Instagram-modell, Christy Giles, a barátnője pedig kómában van, miután pár férfival buliztak – akik hajnalban csak úgy otthagyták őket egy-egy kórház előtt.

Forrás: Instagram

Az Instagramon 18 ezren követték Christy Giles modellt, akinek a holttestét egy los angeles-i kórház előtt találták meg: ott dobták ki maszkos férfiak egy rendszámtábla nélküli kocsiból, ahogy az „Igazságot Christynek” nevű GoFundMe-oldal nyomán írja az Origo.

A modell barátnője, a dizájnerként dolgozó Hilda Marcela Cabrales-Arzola kómában van, őt két órával később egy másik Los Angeles-i kórház előtt tették ki ugyanabból a kocsiból. Az orvosok szerint nem lehet nála agyi aktivitást érzékelni, igen kevés esély van a felépülésére.

A rendőrség egyelőre drogtúladagolásként tekint a két esetre, Giles özvegye, Jan Cilliers azonban az ABC7-nek azt mondta, hogy a lányok nem fogyasztottak semmilyen szert, szerinte szándékosan drogozhatták be őket.

Cilliers egyébként épp San Franciscóban volt, amikor Giles elindult bulizni két barátnőjével. A harmadik lány előttük hazament, ő azt mondta, hogy Giles és Cabrales-Arzola néhány férfival találkozott egy bárban, velük mentek tovább bulizni.

Giles telefonjáról az utolsó üzenet hajnali öt harminckor ment ki, az elvileg vele lévő barátnőjének küldte: „Tűnjünk el innen!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!