Bulvár-celeb

2021.06.01. 19:36

Minden éjjel nővére férje mellé bújik be az ágyba a fiatal nő

Felfoghatatlan, már-már beteges dolgokra képes a testvéri szeretet. A fiatal nő annyira ragaszkodik a nővéréhez, hogy éjjel belopózik a hitvesi ágyba és a házaspár között tölti az éjszakát.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Bizarr módon egyáltalán nem tud elszakadni nővérétől egy fiatal nő. Már az sem elég neki, hogy egy fedél alatt élnek, gyakran megesik az is, hogy éjjel bemászik az ágyba és testvére és annak férje között a hitvesi ágyban tölti az éjszakát – írja a life.hu.

Brooke és Baylee történetét a TLC Extreme Sisters című műsora mutatta be. Ahol kiderült az is, hogy

a testvérek már kislány koruktól kezdve elválaszthatatlanok egymástól. Baylee nem bírt testvére nélkül élni ezért Brooke-hoz és annak férjéhez, Denverhez költözött. Ám a betegesen ragaszkodó lánynak ez sem elég, a joggal kiakadt férj elmondása szerint négy estéből háromszor Baylee egyszerűen, beoson a hálószobájukba és befekszik közéjük.

„Amikor kicsik voltunk, nem számított, hol vagyunk, Baylee-vel mindig egy ágyban aludtunk. Ez volt a mi kis közös biztonságos terünk.”

– árulta el Brooke.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!