Bulvár-celeb

2021.06.06. 06:30

Kiderült, ki az a nő, akinek három éve megtalálták a levágott fejét az út mellett

Három éve egy levágott fejet találtak Louisianában a sztráda mellett, de azóta nem sikerült azonosítani az áldozatot. Most azonban kiderült, ki volt a nő, akit meggyilkoltak.

Forrás: rendőrségi fotó

Most derült csak fény arra, ki az áldozat, akinek a fejét három évvel ezelőtt egy sztráda mellett találták meg a szemétszedők Louisianában. Akkor lefutatták a DNS-teszteket, de nem találtak egyezést. Ezután a fejet a louisianai egyetem törvényszéki laboratóriumában vizsgálták, és felismerhető arcot generáltak hozzá, ám így sem tudták azonosítani – írja a life.hu.

Úgy tudni, a nyomozók most három évvel később egy fülest kaptak, amely szerint az áldozat az 58 éves, San Antonio-i Sally Ann Hines. A fogazata alapján meg is történt az azonosítást – írta a People.

Fotó: Shutterstock / illusztráció

Az asszony eltűnését anno a férje jelentette, aki elmondta, amikor aznap felkelt, a nő már nem volt otthon.

Ron Johnson seriff szerint leszámolás történhetett, az ilyen esetekben általában van kapcsolat a tettes és az áldozat között.

„Ilyet az tesz, aki biztos akar lenni abban, hogy nem fogják azonosítani az elhunytat„ – mondta a seriff.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!