letartóztatták

2020.06.07. 10:48

Megharapott egy rendőrt Bill Murray fia (videó)

A színész fia egy tüntetésen keveredett balhéba.

A Szellemírtók sztárjának fiát, Caleb Murray-t a Massachusetts állambeli Vineyard Havenben tartóztatták le, ahol egy rasszizmus elleni békés tüntetésen vett részt. A Daily Mail beszámolója szerint a 27 éves férfin azért kattant a bilincs, mert egy kővel bedobta egy 66 esztendős férfi autójának ablakát, aki rasszista kijelentéseket tett és megütött egy afroamerikai fiatalt. A rendőri intézkedésről videó is készült – számolt be a Bors.

Helyi lapértesülések szerint a 69 éves színész-komikus Bill Murray fia a letartóztatását követően nem volt hajlandó együttműködni a hatóságokkal: az ellene intézkedő rendőrtiszteket leköpte, egyiküket meg is harapta, illetve azzal fenyegetőzött, hogy „felgyújtja az egész kócerájt”, ha nem helyezik szabadlábra. Bírósági meghallgatását július 31-én tartják.

Caleb Bill Murray hat gyermekének az egyike: a színész első, Margaret Kelly-vel köttetett házasságából két fiú született, Homer 38, Luke pedig 35 éves. Második felesége, Jennifer négy gyereket szült neki: Calebet, a 24 éves Jacksont, a 23 éves Coopert és a 19 éves Lincolnt. A komikus végül tőle is elvált 2008-ban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!