Lakberendezés

2010.05.10. 13:58

Jennifer Aniston új otthona

A Beverly Hillsen a hetvenes években épült villát Harold Levitt építész tervezte, ám mikor a Jóbarátok sztárja rátalált, meglehetősen lerobbant állapotban volt.

BAMA

A gyönyörű panoráma és a házban rejlő lehetőségek meggyőzték a 41 éves színésznőt, hogy érdemes időt és energiát fordítani a felújításra. Saját ötletei megvalósítására Stephen Shadley belsőépítészt kérte fel, aki többek között Diane Keaton és Woody Allen otthonain is dolgozott már.

A végeredmény egy élettel teli, vidám, puha és kényelmes fészek lett, amely Aniston szerint olyan, mint egy hatalmas ölelés, és vibrálóan tükrözi azt a szeretetet, amellyel megalkotta az új otthont.

Az egyszintes házban helyet kapott a színésznő kedvenc Sauter zongorája, egy hatalmas diófa étkezőasztal és egy biliárdasztal is. A hálószobában a kikötőnyi ágy körül a gyapjú és a selyem játéka dominál, az eredetileg második számú fürdőszobát mini wellness-teremmé változtatta át, és a gyönyörűen kialakított kerttel együtt az egész birodalom egyfajta játékos trópusi nyugalmat sugároz.

Aniston – akinek kedvenc helyisége a konyha – rendkívül büszke új otthonára, és a kivitelezők csapatáról is csak szuperlatívuszokban beszél, hiszen az eredménnyel tökéletesen elégedett.

 

A színésznő otthonának képei a Lakáskultúra galériájában >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!