Kultúra

2017.05.10. 06:09

Szezont zár a DzsesSzerda

Címkék#Tatabánya

Évadzáró koncertre készülnek a DzsesSzerda szervezői. Pleier Tamástól megtudtuk: a kiváló zenészek mellett a tatabányai előadók is bemutatkozhatnak a szerdai programon.

Veizer T.

– Ki lesz az évad utolsó fellépője?
– Gáspár Károly kiváló zongorista Orbán György nagybőgőssel és Czirják Tamás dobossal lép majd fel az Erkel Ferenc Zeneiskolában. A DzsesSzerda koncertjeire olyan kiváló muzsikusokat is meghívunk, akiket még kevésbé ismernek és még nem jártak a megyeszékhelyen. Az évad május 10-ei, 19 órakor kezdődő záró koncertjén fellépnek majd a Dallam Műhely énekesnői is Pozsár Hajdú Ilona vezetésével.

– Milyen műsora számíthatunk?
– A trió a jazz sztenderdeken kívül elsősorban Gáspár Károly kompozícióit mutatja majd be a helyi közönségnek. Az is érdekes lesz, hogy a remek zongorista megszólaltatja majd a zeneiskola zongoráját, amellyel egészen különleges hangzás érhető el. A jazz zongorista a műsorba kiválasztott örökzöldeket is a trió stílusához formálta, igazította, így nagyon egységes zenei világ bontakozik majd ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!