Kultúra

2017.04.08. 17:55

Komáromi zenerajongó az Agora egymilliomodik látogatója

Címkék#Tatabánya

A négy éve működő Vértes Agorája egymilliomodik látogatója Miklósa Erika koncertjére látogatott el Komáromból.

V. T.

A Vértes Agorája a teljesen felújított épületben 2013. április 4-e óta működik. Azóta figyelik, hányan látogatnak el az Agorába a különböző programokra, rendezvényekre: kedden a Győri Filharmonikus Zenekar és Miklósa Erika koncertje előtt lépett be az aulába az egymilliomodik látogató, Bertókné Tóth Judit, akit Nagy Viktória, a Vértes Agorája kommunikációs vezetője mutatott be az érdeklődőknek. A komáromi hölgy a férjével érkezett a koncertre.

– Mindketten agrármérnökök vagyunk – mondta Bertókné Tóth Judit. – Én egy bankban dolgozom, a férjem a szakmájában helyezkedett el. Mindketten rendszeresen járunk a Vértes Agorájába, elsősorban koncertekre, komolyzenei eseményekre. Legutóbb a Budapest Bár fellépését néztük meg, ma kifejezetten Miklósa Erika koncertjére utaztunk Komáromból Tatabányára.

Az egymilliomodik látogatót oklevéllel, virággal és pezsgővel köszöntötte a Vértes Agorája alkalmi színpadán Salamon Hugó, a Vértes Agorája szakmai vezetője és Szutter Levente, a Tatabánya Pont operatív igazgatója.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!