Kultúra

2013.09.03. 06:41

Fotókiállítás nyílik a győztes pályaművekből

Címkék#Esztergom

Lezárult a Nemzeti Művelődési Intézet és az esztergom-kertvárosi Féja Géza Közösségi Ház által szervezett IV. Komárom-Esztergom Megyei Fotópályázat.

kemma.hu

Az eredményhirdetésre szeptember 5-én, csütörtökön 17 órakor fog kerül sor a közösségi házban, a legjobb pályaművekből pedig kiállítás nyílik. A megnyitón Mónos Gábor fotóművész és Tóth Tamás, a Féja Géza Közösségi Ház igazgatója köszönti a kiállító művészeket.

A megyei kiállításra bejutott alkotók névsora: Adorján Attila, Bartók Andrásné Gyöngyvér, Berecz Anna, Burkus Alexandra, Czéh Gábor, Czéh Zoltán, Csapó Enikő, Dr. Tóta Krisztián, Harcsa Károlyné, Hatvani Ágnes, Hilák Antónia, Juhász Péter, Kaszás Norbert, Kóté Kevin, Kovács-Tóth Csilla, Körmöczi Angéla, Kürti János, Mihalik Roland, Nagy Tibor, Nielipinski Wladyslaw, Papp László, Puxler István, Solymos Ákos, Szendrei Gábor, Tarnóczi Andrea, Tóta Attila, Zombori József

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!