Kultúra

2009.08.11. 17:01

Szakcsi és Vukán egy zongoránál

Szakcsi Lakatos Béla és Vukán György együtt ülnek zongorához az idei Dzsesszmély háromnapos koncertsorozatának első estéjén, augusztus 21-én, pénteken 20 órakor, a neszmélyi általános iskola aulájában.

kemma.hu

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Szakcsi Lakatos Béláékat augusztus 21-én láthatják és hallhatják a műfaj kedvelői
[/caption] A Dzsesszmélyt immáron tizenegyedik alkalommal rendezik A Duna menti településen. Szakcsiék után, augusztus 22-én este Joan Faulknerrel találkozhatnak a műfaj imádói a Meleges-hegyen. A fekete énekesnőt Csík Gusztáv és Fogarasi János kísérik. Érdemes a negyed hétkor kezdődő műsor előtt érkezni a hegyre - Hilltop Borhotel parkjába - mert a Duna magyarországi szakaszának erről a pontjáról élvezhető a leggazdagabb panoráma; tiszta időben látható 35 km távolságban lévő esztergomi Bazilika is.

A vasárnapi koncert helyszíne és kezdési időpontja a péntekivel egyezik. Ezen az estén Borbély Mihály balkán-projektjét hallhatják a Neszmélyre látogatók. Idén is lesz kiállítás a teleházban. A Dzsesszmély közel másfél évtizedes történetét összefoglaló fotó-tárlatot Szilas Zoltán újságíró nyitja meg a fesztivál első napján, pénteken 18. órakor. A kiállítás szombaton és vasárnap is nyitva lesz 10 – 18 óra között.

Címkék#Neszmély

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!